Грушвиця, 04-05.06.2011

Місце риболовлі: Грушвиця

Початок риболовлі: черв. 04, 2011 18:00

Кінець риболовлі: черв. 05, 2011 12:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп дзеркальний50.00014
Короп50.00030

привіт.
рибачили з суботи на неділю в грушвиці. я, саюри + "відпочиваючі".
десь о 18:00 стали на 3-тю будку та лівіше від неї в сторону острова на 3 род-поди. нас зразу попередили шо "балада про комбайньорів", ніхто нічого не ловить. навпроти вже змотувався розтроєний DimonSp87. як то кажуть - "обнадьожили".
я розраховував на нічний кльов, тому трохи порозгойдував свій новий маркер та готувався до закорму на ніч. від сипучки відмовився. було лінь мазати білі рученьки да й тузів не хотілось зганяти. закормив спомбом ТРОФЕЙними бойлами та пєлєтсом печінка і спеції, трохи пєлєтсу ультафіш, на праву сторону ТРОФЕЙною полуницею. потім регулярне кобрування.
як і планувалось, паравозити почало як тільки стало темніти. в мене працювала полуниця ТРОФЕЯ як розчинна так і чистий поп-ап, класика грушвиці краб-банан з шапочкою монсткраба. після 12 ночі риба пішла косяками, покльовки були з інтервалом 5-10 хв. по черзі на кожному род-поді. причому, то йшов косяк лисих 4-рок, то косяк лускатих півторачок. так і пробігали всю ніч з пісаком один до одного.
зранку я почав експерементувати з насадками, але в районі 7 ранку в мене їхати трохи перестало, думав кімарнути з пів-години, але yurakrav почав виступати в сольній програмі. паравоз за паравозом щоп'ять хвилин і його сигналки не дали мені поспати. юра валив так, що аж спортсмен що ловив посусідству прийшов позичати бойли.
з 9 ранку кльов затих, до 11 взяли ше 3 рибини і почали змотуватись. по грубих підрахунках на трьох ми бомбанули до 100 кг. риби. крупняка не було, або голі карпи від 3 до 4 кг. або лускаті тузи від 1,3 до 1,7 кг.
задоволення було отримано, тому біля 12-тої знялись і поїхали за дітьми та дружинами щоб десь покупатись.
да й таке...

п.с. з фотками у нас вийшов трохи облом. є декільки на телефоні, але десь посіяв кабель. як знайду - виложу.


Коментарі